Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΝΔΡΙΚΗ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Banner Αριστερό 2
Προφίλ
 

Η ΔΕΛΤΑ DOORS ιδρύθηκε το 1988 από τον κ. Δασκαλάκη Ευάγγελο, με σκοπό την πλήρη και αποτελεσματική κάλυψη των απαιτήσεων κάθε οικοδομικού έργου, σε ανταγωνιστικά επίπεδα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα.

Η εταιρεία σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο κατασκευής κουζίνας, ντουλάπας και πόρτας χάρη στα εκσυγχρονισμένα μηχανήματα και την ολοκληρωτική αφοσίωση και διαχείριση των κατασκευαστικών αναγκών του πελάτη, σε συνδυασμό με την άριστη γνώση κατασκευής και τοποθέτησης του ανθρώπινου δυναμικού.

Από το 2002 Η Δέλτα Doors αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της σε εισαγωγές υλικών υψηλής ποιότητας από τους μεγαλύτερους οίκους της Ιταλίας.

Στόχος της εταιρείας είναι η πλήρη και ολοκληρωμένη κάλυψη όλων των απαιτήσεων κάθε κατασκευής που αναλαμβάνει, επενδύοντας συνεχώς τόσο σε παραγωγικό εξοπλισμό, όσο και στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη για την βελτίωση και την καινοτομία των παραγόμενων προϊόντων της.

Η πολύχρονη εμπειρία του ιδρυτή της στο χώρο των κατασκευών κουζίνας, ντουλάπας, πόρτας και η τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει είναι τα πλέον σημαντικά εφόδια της Δέλτα Doors.

Επίσης, η εταιρεία τα τελευταία 5 χρόνια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και στην εμπορία επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού που προμηθεύεται από τους μεγαλύτερους οίκους ανά τον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αποτελέσουμε πηγή έμπνευσης για την διακόσμηση χώρου του πελάτη τόσο από την γκάμα προϊόντων επίπλου εσωτερικού χώρου, ( σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, παιδικά κ.α.) όσο και από την ποικιλία επίπλων εξωτερικού χώρου με έπιπλα βεράντας και κήπου υψηλής ανθεκτικότητας και αντοχής.

Σήμερα η Δέλτα Doors μπορεί να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε απαίτηση ενός οικοδομικού έργου και να προσφέρει τις πλέον ιδανικές λύσεις σε οποιαδήποτε κατασκευαστική απαίτηση ή ιδιαιτερότητα.

Οι λύσεις που προσφέρει η Δέλτα Doors υπερέχουν κατασκευαστικά και αισθητικά. Μεταξύ άλλων η εταιρεία προσφέρει:

Ποιοτικά υλικά και εξαρτήματα για κάθε χώρο από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους.
Ιδανικές λύσεις για σωστή επιλογή υλικών σε κάθε κατασκευή ή ανακαίνιση
Άριστη ποιότητα κατασκευής και τοποθέτησης.
Ανταγωνιστικές τιμές
Άμεσο χρόνο παράδοσης.
Υπηρεσίες υποστήριξης και μετά την πώληση.

 Έχοντας ως κέντρο του ενδιαφέροντος τον πελάτη και δίνοντας προτεραιότητα στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και πραγματικού ενδιαφέροντος. Παρέχουμε πλήρη ενημέρωση και υποστήριξη για κάθε προϊόν που τον ενδιαφέρει, ώστε να κάνει τη σωστότερη επιλογή.

 

Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]